Groep K Maakt Niet Uiterlijk

Aanbevelingen project 8

 

Hierboven zie je video’s van hoe de interactie werkt

 

Het concept was:

 

Wat er gebeurt is dat wanneer je in de spiegel kijkt, komt er een barst in. Bij een spiegel gaan de meeste mensen even kijken hoe ze eruit zien. De barst die erin komt is virtueel, want een slecht zelfbeeld is enkel een illusie. Wanneer er twee personen in de spiegel kijken, breekt hij nog meer. We willen een reactie uitlokken door de spiegel meer te laten breken. Er worden vaak grappen over gemaakt dat als als zoiets breekt, dat dat komt omdat je lelijk bent.

Maar wanneer er genoeg mensen in de spiegel kijken, dan komt er een boodschap die onthult waar het om gaat: ” Wat zie jij in de spiegel?”

Je hebt andere personen in je leven nodig om erachter te komen wat jouw identiteit is. Door gesprekken te voeren en door wat je met elkaar meemaakt. En zo te ontdekken wie je zelf bent. Er is een ding waar wij van denken die niet belangrijk is voor je identiteit. En dat is hoe je eruit ziet. Maar omdat je menselijk bent doet dit wel wat met je en is het soms best lastig om dit los te laten. Uiterlijk is niet het belangrijkste en daarom laten we het spiegelbeeld letterlijk breken wanneer een of meerdere personen in de spiegel kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *